8 Haziran 2011 Çarşamba

Balık Burcu 08 Haziran 2011 Çarşamba Günlük Burç Yorumu

Balık Burcu 08 Haziran 2011 Çarşamba Günlük Burç Yorumu

Balık burcu nun 08 Haziran 2011 Çarşamba tarihli Posta Gazetesi günlük burç yorumu

İş ortamına ait sorumluluklar ön planda. Daha çalışkan olmanız, yaratıcı yanlarınızla kendinizi ortaya koymanız önem kazanıyor. Detaylı konular, organizasyonel işler oldukça fazla çaba istemekte. Hizmet etmeniz ya da fedakarlık yapmanız gereken gelişmeler ise sorun yaratabilir. Kendinizi iyi düzenlemeli, hatırlanması gereken konuları öne almalısınız.

Balık burcu nun 08 Haziran 2011 Çarşamba tarihli Vatan Gazetesi günlük burç yorumu

Aşka olan küskünlüğünüz son bulmak üzere. Çok yakında yeni bir ilişkinin kapıları aralanabilir. İş hayatınızda gerginlikler yaşayabilirsiniz. Tedbirli olmanıza rağmen beklenmedik gelişmeler olabilir. Sakin olmalısınız.
Balık burcu nun 08 Haziran 2011 Çarşamba tarihli Turk.net günlük burç yorumu

Kendinizi sakınmak adına bazı ilişkilere girmekten çekinmeniz, size yalnızlıklar yaşatabiliyor. Çok fazla hoşgörülü ele aldığınız konularda birtakım ilişki zaaflarının artmasına neden oluyorsunuz. Aile ilişkilerinizi daha sıcaklaştırma niyetiniz mutluluk yaratacak. Önemli bir konuk bekliyorsunuz, ama konuğunuz gelişini erteleyebilir.

Aşk Yaşamı : Aşırılıklarınız sizi pek cazip bir sevgili haline getirmiyor. İlişkide sadakat, sizin için her şeyden önemli. Fakat işi abartıp sadakatin takipçisi, denetçisi gibi davranışlar içine girebiliyorsunuz.

İş Yaşamı : Herkes suskun dururken sivrilik yapmanız zarar getirebilir. Bir haksızlığın boş yere daha fazla emek harcamanıza yol açması sizi geriyor. Fakat bu konuda yapabileceğiniz fazla bir şey yok.

Para Durumu: Borca girmek istemediğiniz için, bir ödemenizin hiç olmazsa bir kısmını erteletmeyi düşüneceksiniz. Parayla alakalı bazı güvensizliklerin, hakkedilmiş de olsalar onur kırıcı olduklarını düşünüyorsunuz.

Dikkat: Kendinize güvenli ve kendinizle barışık olmanız gerekiyor. Dolaylı olarak iş konulu bir görüşmenizde, böyle bir izlenim vermeniz bekleniyor
Balık burcu nun 08 Haziran 2011 Çarşamba tarihli Sabah Gazetesi günlük burç yorumu

Ay, karşıt burcunuzda ilerliyor ve kişisel duygularınızda belirli bir aşama geçiriyorsunuz. Partnerinizden çok fazla talep içinde olduğunuz bugün içinde, alıngan ve kırılgan bir tutum içinde olacaksınız. Çevrenizdeki her şeyin uyumlu ve dengeli olmasına dikkat ederseniz başarıya daha çabuk yaklaşırsınız.


Balık Burcu 08 Haziran 2011 Çarşamba Günlük Burç Yorumu

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder