8 Haziran 2011 Çarşamba

Başak Burcu 07 Haziran 2011 Salı Günlük Burç Yorumu

Başak Burcu 07 Haziran 2011 Salı Günlük Burç Yorumu

Başak burcu nun 07 Haziran 2011 Salı tarihli Posta Gazetesi günlük burç yorumu

Süregelen konuların sona erdiği ve zorlu bir bekleme sürecine girdiğiniz görünüyor. Bazı duygusal endişeler ve yıpranmışlıklar sizi çok zorlayacaktır. Biraz gerçekçi olmalı, fedakarlık yapmanız gerektiğini unutmamalısınız. Henüz netleşmeyen planlarınız ise üzerinizde yük oluşturacaktır. Eskisine göre daha sabırsız olmanız hayatınıza riskler getirebilir.

Başak burcu nun 07 Haziran 2011 Salı tarihli Vatan Gazetesi günlük burç yorumu

Mesleğiniz icabı ciddi ve ifadesiz görünebilirsiniz. Ama aynı tutumu aile hayatınıza taşımanız yanlış oluyor. Maddi beklentileriniz gerçekleşiyor. Gelirinizde büyük artışlar yaşayacağınız bir döneme giriyorsunuz.

Başak burcu nun 07 Haziran 2011 Salı tarihli Turk.net günlük burç yorumu

Günün ilerleyen saatlerinde ilginç rastlantılar sizi yeni düşüncelere yöneltebilir. Bazı konulardaki hazırlıklar için hareketlenebilirsiniz. Bugünlerde ısrarcı insanlara karşı biraz daha dikkatli olmanız gerekiyor. Bir kararınızı geri alma durumunuz ve buna çok hakkınız olmasına karşın, birtakım zorlanmalarla uygulama eğilimine gireceksiniz.

Aşk Yaşamı : Onun kadar istekli yaşamıyor oluşunuzdaki nedenleri keşfetmeniz gerekiyor. İlginizi arttırmanız gerekecek. İlgisiz biri olmasanız da koşullarınızı daha elverişli hale getirmeye çalışabilirsiniz.

İş Yaşamı : Son aldığınız kararların bazıları biraz hayalci görünüyor, hayata geçirmekte çok zorlanacaksınız. Size daha kısa vadede çözümler gerekiyor. Adım, adım ilerleme yolunu seçmelisiniz.

Para Durumu: Parayla ilişkiniz sancılı. Bu konuda çok akıl vereniniz var. Etkide kalıyor, hatalı seçimler yapıyorsunuz. Küçük birikiminiz fazla hareketli, çok çeşitli fikirlerle riske girebilir.

Dikkat: İkili bir ilişkinizde tırmanan çelişkilerin dışardan aldığı etki oldukça fazla. Karşılıklı birer dost olarak eğilmeniz halinde, arkadaşınızla uzlaşmazlıklarınızı gidereceksiniz
Başak burcu nun 07 Haziran 2011 Salı tarihli Sabah Gazetesi günlük burç yorumu

Karşılıklı ilişkilerinizde geleneksel davranmaktan hoşlanmadığınız bir gün. İstekleriniz ve yaşamınızla ilgili bazı sorunlarla tek başına mücadele vermek zorunda kalabilirsiniz. Geçmişten gelen hataların karşınıza çıkmasından hoşlanmadığınız halde gizli inatçılığınız yüzünden her zaman kayıplara adaysınız.


Başak Burcu 07 Haziran 2011 Salı Günlük Burç Yorumu

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder