8 Haziran 2011 Çarşamba

Oğlak Burcu 07 Haziran 2011 Salı Günlük Burç Yorumu

Oğlak Burcu 07 Haziran 2011 Salı Günlük Burç Yorumu

Oğlak burcu nun 07 Haziran 2011 Salı tarihli Posta Gazetesi günlük burç yorumu

Ortaklaşa konularda daha dikkatli olmalısınız. Başkalarının kaynaklarından yararlanma imkanı bulsanız bile, birikimlerinizi temkinli değerlendirmeniz gerekiyor. Özellikle borç alacak konularınızı işbirliği geliştirerek aşabileceğiniz görünüyor. Duygusal hayatınızda süregelen gerginlikleri bırakmalı, yenilenebileceğiniz koşullar içinde olmalısınız

Oğlak burcu nun 07 Haziran 2011 Salı tarihli Vatan Gazetesi günlük burç yorumu

Aradığınız kriterlerdeki insanın uzun zamandır karşınıza çıkmasını bekliyordunuz. Bugün o şansı bir tesadüf eseri elde edebilirsiniz. Fazla heyecana kapılmanız karşılıklı iletişiminizi olumsuz şekilde etkileyebilir.
Oğlak burcu nun 07 Haziran 2011 Salı tarihli Turk.net günlük burç yorumu

Küçük doyumları ilk fırsatta değerlendirmelisiniz. Çevrenizdeki girişimci insanların başarıları, sizi bir şeyler yapma isteğiniz doğrultusunda umutlandırabilir. Her şeyi kafanıza takmayan biri olarak tanınmanıza rağmen, son günlerde bazı şeyleri çok kuruntu yapıyorsunuz. Kafanızdaki yararsız düşünceler, odaklanmanız gereken şeyleri gündeminizden çıkartıyor.

Aşk Yaşamı : Daha objektif değerlendirmelerle yöntemleriniz daha yakınlaştırıcı olabilir. Son günlerde ortaya koyduğunuz tarzınızla, onunla dostluk kurma şansınızı da kaybedebilirsiniz. Bıraktığınız ilk etkiyi yok etmeye çalışıyorsunuz.

İş Yaşamı : Yaşanan ciddi sorunlarla ilgili çözüme yönelik düşüncelerinizin fazla ciddiye alınmaması, sizi işyerinize karşı soğutabilir. Engellenmelerinizde özellikle birinin payı olduğu görüşündesiniz. Bu sizi yanıltıyor.

Para Durumu: Ortaya çıkacak olası beklenmedik masraflar hesaplarınızı altüst edebilir. İhtiyaçlarınızı kazancınızla denkleştirebiliyorsunuz. Partnerinizle para işlerine aynı sorumlulukla bakıyorsunuz.

Dikkat: Etki etmediğini, ilgi çekmediğini düşündüğünüz görüşleriniz, bu sıralar karşılığını bulabilir. Bazı düşüncelerinizle ilgili, yakın zamanda yepyeni bir umut kapısını aralayacaksınız.
Oğlak burcu nun 07 Haziran 2011 Salı tarihli Sabah Gazetesi günlük burç yorumu

Maddi konularda kendinizi güvenli hissetmek için yaptığınız her türlü çalışma karşılıksız kalmayacak. Bugün Ay bilinçaltınızı yoğun bir şekilde etkiliyor. Yapacağınız her türlü çalışmalarınızda özgürce hareket etmek istiyorsunuz. Akşam saatlerinde kendinizi daha özgür ve esnek hissedeceksiniz. Diş kontrollerinizi ihmal etmeyin.


Oğlak Burcu 07 Haziran 2011 Salı Günlük Burç Yorumu

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder