8 Haziran 2011 Çarşamba

Oğlak Burcu 08 Haziran 2011 Çarşamba Günlük Burç Yorumu

Oğlak Burcu 08 Haziran 2011 Çarşamba Günlük Burç Yorumu

Oğlak burcu nun 08 Haziran 2011 Çarşamba tarihli Posta Gazetesi günlük burç yorumu

Yakın duygusal ilişkiler üzerinizde baskı kurmakta. Eşin duygusal durumuna karşı daha esnek yaklaşabilirsiniz. Finansal konuların getirdiği sorumluluklar ise zorluk kaynağı olarak görünüyor. Başkalarının kaynaklarına olan ihtiyacınız ve eşin para durumu krizleri tetikleyebilir. Risk almamanız gereken bu dönemde dikkatli ilerlemenizde fayda var.
Oğlak burcu nun 08 Haziran 2011 Çarşamba tarihli Vatan Gazetesi günlük burç yorumu

Kendinize güvenir duruşunuz çevreniz tarafından takdirle karşılanıyor. Ödemelerinizdeki aksaklıklar yüzünden zor anlar yaşayabilirsiniz. Buna kalıcı bir çözüm bulmalısınız. Yeni dostluklar yeni aşklar getirebilir.
Oğlak burcu nun 08 Haziran 2011 Çarşamba tarihli Turk.net günlük burç yorumu

Küçük mutlulukları son kırıntısına kadar değerlendirme becerisi geliştirmişsiniz. Yakın çevrenizde küçük sevinçlerin büyük mutluluklar gibi yaşanması genellikle sizden kaynaklanıyor. İçinizdeki yaşama coşkusu sizi bugünlerde yönlendiriyor. Hayatınızdaki bazı tatminsizlikler ve onlarla ilgili beklentilerinizde umuda kapadığınız kapılar, size erdem kazandırmış gibi.

Aşk Yaşamı : Sevgilinizi bazı kötü alışkanlıklarınızı onaylaması için adeta zorluyorsunuz. İlişki içindeki bazı yanlışlarınızı büyük bir kararlılıkla savunmanız, onları zararsız alışkanlıklar haline getiremiyor.

İş Yaşamı : İş yaşantınızda genel olarak doyumlu görünmenize rağmen, bugünlerde belli bir isteksizlik içine girebilirsiniz. Çalışma arkadaşlarınızla karşılıklı olarak, aksamalardaki sorumlulukları paylaşacaksınız.

Para Durumu: Yakın zamanda para konulu bir yolculuğunuz olabilir. Maddi sıkıntısı olan dostlarınız için girişimleriniz olacak. Son dönemde yaşadığınız kimi parasal yalnızlıklar, sizi bazı küskünlüklere sokacak.

Dikkat: Canınızı sıkacak bir konuşma yapabilirsiniz. Size yönelik bir güvensizlik olarak değerlendirdiğiniz davranışlar belli nedenlere dayanıyor.
Oğlak burcu nun 08 Haziran 2011 Çarşamba tarihli Sabah Gazetesi günlük burç yorumu

Alınganlık gösterebileceğiniz bir gün. Ay’ın bulunduğu konum,sizi daha da hassas yapıyor. Çevre ilişkilerinizin olumsuz etkilenmesini istemiyorsanız, fiziksel enerjinizi sportif olaylarda kullanmalı ve arkadaşlarınızın kalbini kıracak konuşmalar yapmamalısınız. Gireceğiniz ortamlarda herkes, size problemlerinizi anlatmak isteyeceklerdir.


Oğlak Burcu 08 Haziran 2011 Çarşamba Günlük Burç Yorumu

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder