8 Haziran 2011 Çarşamba

Akrep Burcu 08 Haziran 2011 Çarşamba Günlük Burç Yorumu

Akrep Burcu 08 Haziran 2011 Çarşamba Günlük Burç Yorumu

Akrep burcu nun 08 Haziran 2011 Çarşamba tarihli Posta Gazetesi günlük burç yorumu

Sorumluluklar ve üstlerle ilişkiler kritik bir aşamadan geçiyor. Gerginlik yaratan iş ilişkilerinin getireceği engelleri ılımlı karşılamalısınız. Elinizden geleni esirgememeniz, öne çıkabileceğiniz fırsatları kullanmanız yararınıza. Özel hayatınız ya da evle ilgili konularda ise gerekenleri yapmalısınız. Ortaklıkların getirdiği yenilenmeler olumlu etkiler getirecek.

Akrep burcu nun 08 Haziran 2011 Çarşamba tarihli Vatan Gazetesi günlük burç yorumu

Zirveye oynamak için gereken imkanların mevcut olduğu bir zaman dilimindesiniz. İşinizde kademe yükselmesi olabilir. Alacağınız toplu paradan bir seyahat için pay ayırın. Hayatınıza biri girecek.
Akrep burcu nun 08 Haziran 2011 Çarşamba tarihli Turk.net günlük burç yorumu

Çevrenizdeki insan ilişkilerini gözlemeniz gerekiyor. Çok ortak yanı olmayan insanların ortak yönelimleri size daha sosyal bir bakış getirebilir. Seçiciliğiniz nedeniyle yalnızlıklar yaşayabiliyorsunuz. Bu akşam bazı konuklarınız olabilir. Bu ağırlama işinde sizi çekici bulan birinden yakınlık görebilirsiniz. Geleceğe yönelik umutlarınız tazeliğini koruyor.

Aşk Yaşamı : Sizinle ilgilenenleri göremiyorsunuz. Yeni bir şey yaşamadan güvensizlikten kurtulabileceğinizi sanmamalısınız. Geçmişte atmış olduğunuz bazı yanlış adımlar, sizi aşk konusunda bir güvensizliğe sokmuş gibi.

İş Yaşamı : Çabalarınız işyerinizde gözden kaçmıyor, ilgiyle izleniyorsunuz. Yeteneklerinizi elinizden geldiğince göstermeye çalışıyorsunuz. Daha fırsatçı olmaya zorlanabilirsiniz.

Para Durumu: Bazı ödemeleri ileri tarihlere erteletme niyetiniz, pek olumlu karşılanmayacak. Yakında para durumlarınızda gözle görülür düzelmeler söz konusu alabilir.

Dikkat: Biraz daha hareket istiyorsunuz. Daha atak olmanız gereken bazı yakınlaşmalar iş yaşamınıza daha da anlam katabilir.
Akrep burcu nun 08 Haziran 2011 Çarşamba tarihli Sabah Gazetesi günlük burç yorumu

Arkadaşlarınızla işbirliği içinde olmanız, sizi oldukça mutlu edecek. Sevdiklerinizle aranızda sıcak ilişkilerin gelişebileceği bir günde olmanız, sizi istediğiniz gibi mutlu edecek. Ani masraflar karşısında dikkatli olmalısınız. Bazılarınız yollarla ilgili planlar yapacaksınız. Ortak dostlarınızı aramak için, fırsatları değerlendirmelisiniz.


Akrep Burcu 08 Haziran 2011 Çarşamba Günlük Burç Yorumu

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder