8 Haziran 2011 Çarşamba

Boğa Burcu 08 Haziran 2011 Çarşamba Günlük Burç Yorumu

Boğa Burcu 08 Haziran 2011 Çarşamba Günlük Burç Yorumu

Boğa burcu nun 08 Haziran 2011 Çarşamba tarihli Posta Gazetesi günlük burç yorumu

Eve yönelik çabalarınızı hızlandırmanız ve planlı olmanız gereken şartlar var. Güvenliğinizi ilgilendiren sorunlar öne çıkarken, oldukça gergin zamanlar söz konusu. Artan sorumluluklar aile içi ilişkilerinizi yıpratabilir. Aynı zamanda elinizdeki maddi kaynaklar konusunda daha temkinli ilerlemeye bakmalı, artan masrafları en az düzeyde tutmalısınız.

Boğa burcu nun 08 Haziran 2011 Çarşamba tarihli Vatan Gazetesi günlük burç yorumu

Son zamanlarda üzerinizde aşırı bir halsizlik ve bitkinlik belirmiş. Kafanızı toparlayıp kendinize biraz daha zaman ayırın. Borçların önüne geçmek için tasarrufa yönelin, aşırı harcamalardan kaçının.
Boğa burcu nun 08 Haziran 2011 Çarşamba tarihli Turk.net günlük burç yorumu

Size çok yakın biriyle ortak bir işiniz olabilir. Ama bu ortaklığı sizin adınıza pek yararlı görmeyenler var. Onun işbirliğine katacakları sizi cezp ederken, biraz da düşündürüyor. Bazı alışkanlıklarınızdan arınmanız gerekiyor. Bunu siz de biliyorsunuz. Bu alışkanlıkların artık değişmez özellikler olduğunu düşünüp bunların kabullenilmesini bekler gibisiniz.

Aşk Yaşamı : Çevrenizde herkesin imreniyle izlediği ilişkiniz, bugünlerde göze gelebilir. Arada bir yaşadığınız kısa ayrılıklar da, ilişkinize iyi geliyor. Aşkta mutluluğun bütün sırlarını keşfetmiş gibisiniz.

İş Yaşamı : Meslek dışı bir iş, içinde sevdiğiniz bir arkadaşınızın olması nedeniyle sizi ilgilendiriyor. Ona bazı önerileriniz olabilir. Alan değiştirme düşünceniz bu dönemde tahmininizin ötesinde riskler taşıyabilir.

Para Durumu: Bir satın alma işiniz var. Ama her koşulda değerini koruyacak bir şeyin alımı gibi görünüyor. Yine de kararsızlık yaşayacaksınız. Birkaç güne kalmadan beklenmedik hesaplar içine girebilirsiniz.

Dikkat: Bir kaybınız için üzülebilirsiniz. Yeterli araştırmalar doğrultusunda, kaybettiğiniz bazı imkanların benzerleriyle karşılaşacaksınız.

Boğa burcu nun 08 Haziran 2011 Çarşamba tarihli Sabah Gazetesi günlük burç yorumu

Düşüncelerinizi gerçekleştirme konusunda aceleci davranmaktan korkmuyorsunuz. Bugün hiçbir engel sizi yıldırmayacak ve sadece, özel duygularınızın yönlendireceği bir gün yaşayacaksınız. Sistemi sevdiğiniz halde, bazen kurallarınızdan taviz vermek zorunda kalıyorsunuz. Yakın dostlarınızla birlikte ortak bir çalışma platform sergileyeceksiniz.


Boğa Burcu 08 Haziran 2011 Çarşamba Günlük Burç Yorumu

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder