8 Haziran 2011 Çarşamba

Aslan Burcu 07 Haziran 2011 Salı Günlük Burç Yorumu

Aslan Burcu 07 Haziran 2011 Salı Günlük Burç Yorumu

Aslan burcu nun 07 Haziran 2011 Salı tarihli Posta Gazetesi günlük burç yorumu

Haftanın ilk günü Ay burcunuzda ilerlemekte. Kendinizi dikkat çekici bulmanın keyfini yaşayabilirsiniz. Son derece kararlı ve istikrarlı günler geçirebilirsiniz. Kişisel konularınıza hakim olmanız sizin kolay ilerleyebileceğinizi gösteriyor. Konsantrasyon noktanız olan gruplarda kendinizi öne çıkarabilir, yeni arkadaşlıklardan yararlanabilirsiniz.
Aslan burcu nun 07 Haziran 2011 Salı tarihli Vatan Gazetesi günlük burç yorumu

Ticaret hayatında maddi sıkışıklık yaşayanlar için yeni bir iş teklifi gelebilir. İyice araştırılıp düşünülerek bu teklif değerlendirilebilir. Sevdiğiniz kişinin yaşadığı sorunları çözmesi için ona yardımcı olun.
Aslan burcu nun 07 Haziran 2011 Salı tarihli Turk.net günlük burç yorumu

İnsanları kolay ikna edebiliyorsunuz. Bilgilenmek ve sosyal faaliyetler sizin için birer hoşluk. Arkadaş sohbetleri, yakın çevre gezintileri hafta sonunuzu doldurabilir. Küçük ayrıntılarla yaşanan gerginlikler, sizin için pek anlaşılır şeyler değil. Günü tat alma anlamında değerlendirmeniz karşılığında birçok şeyi gözden çıkartmaya hazır görünüyorsunuz.

Aşk Yaşamı : Yeni hisler içindesiniz, oysa halihazırda bir ilişkiniz var ve çok da problemli görünmüyor. Bugünlerdeki kafa karışıklığınızı yok edebileceğiniz tek merci partneriniz gibi görünüyor. Bunu denemelisiniz.

İş Yaşamı : İşlerinizdeki sallantılar geçici. Panik yapmanıza hiç gerek yok. Yapacağınız bazı düzenlemeler ve bunun yanında biraz daha tempo her şeyi kısa zamanda yoluna koyacak.

Para Durumu: Azimli tavırlarınızla güven verdiğiniz oluşumlar, bu sıralar hız kazanacak. Bir alacağınızı tahsil etmek için çok uğraşıyorsunuz. Israrcılığınızın çözüm getirme şansı yok, sabretmelisiniz.

Dikkat: Çok yakınınızdan gelen eleştiriler sizi uyarıyor. Sizin dışınızdaki bir probleme yoğun çaba harcıyorsunuz. İyi niyetinizin kolayca yanlış değerlendirileceğini görmeye çalışın.

Aslan burcu nun 07 Haziran 2011 Salı tarihli Sabah Gazetesi günlük burç yorumu

Duygularınızda sabit davrandığınız zaman çevrenizle ilgili olaylara çekimser davranıyorsunuz. Yollarla ilgili kazançlar gündeme gelebilir. Kuşkucu yönlerinizi törpülemeli ve çevrenize şans vermelisiniz. Kariyerinizle ilgili değişimlere açık olmanıza rağmen, gizli hesaplarınız gözden geçirmenin tam zamanı.


Aslan Burcu 07 Haziran 2011 Salı Günlük Burç Yorumu

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder