8 Haziran 2011 Çarşamba

Yengeç Burcu 08 Haziran 2011 Çarşamba Günlük Burç Yorumu

Yengeç Burcu 08 Haziran 2011 Çarşamba Günlük Burç Yorumu

Yengeç burcu nun 08 Haziran 2011 Çarşamba tarihli Posta Gazetesi günlük burç yorumu

Kazançlarınızı artırmak için daha fazla çaba göstermelisiniz. Çalışma kapasiteniz yüksek seyrederken, çok şey başarabilirsiniz. İşten gelebilecek parasal beklentileriniz ise sizi tatmin etmeyecektir. Yeteneklerinizi harekete geçirmek bazı engelleri aşmanıza yardımcı olabilir. Lüzumsuz harcamalar bütçenizi zorlayacaktır Dikkatli olmalısınız.

Yengeç burcu nun 08 Haziran 2011 Çarşamba tarihli Vatan Gazetesi günlük burç yorumu

Yeni tanışacağınız kişi hakkında edindiğiniz ön bilgiler kafanızı karıştırabilir. Ama unutmayın ki gönül işlerinde mantık kadar güven de şarttır. Bugün alacağınız bir miktar para ödemelerinize çok iyi gelecektir.

Yengeç burcu nun 08 Haziran 2011 Çarşamba tarihli Turk.net günlük burç yorumu

Zor bir haftayı problemli bitirmiş olmanızın gerginliği size yetiyor, yani gerginlikler istemiyorsunuz. Aile bağlarınızda bazı yoksunluklar hissediyorsunuz. Bu anlamda yönelimler size iyi gelecek. Kendinizi bir konuda baskılıyorsunuz. Böyle davranmamanız halinde, sonradan onarılamayacak kırgınlıkların sebebi olacağınızdan korkuyorsunuz

Aşk Yaşamı : Ona, yanlış kurgular içinde olduğunu anlatmanın tek yolu, daha fazla ilgili davranmak olacak. İlişkinizde son günlerde onun karşısında pek güven verici durmuyorsunuz, sevgiliniz sizde günden güne artan bir uzaklaşma görüyor.

İş Yaşamı : Haftanın başında bazı görüşmeler, size yeni açılımlar sunabilir. Enerjinizi ve yeteneklerinizi çok daha iyi değerlendirebileceğiniz başka yerler olmalı. Sınırsız enerjinizle harikalar yaratabilirsiniz.

Para Durumu: Bugünlerde biraz hesapçı bir tanıdığınızla bir tartışmanız olabilir. Yakında, para konulu pişmanlıklar söz konusu. Bir satın alma işinizde artık vaktin geldiği düşünülüyor. bununla ilgili ısrarlar alacaksınız.

Dikkat: Titizliğiniz bazen de size kaybettiriyor. Bir ölçüde abartılı baktığınız engeller, gerekli bir konuda işbaşı yapmanıza mani oluyor.

Yengeç burcu nun 08 Haziran 2011 Çarşamba tarihli Sabah Gazetesi günlük burç yorumu

Yakın dostlarınızın size destek vereceği, yeni konular gündeme gelecektir.Ani değişimlerin size kazandıracağı hiçbir şey yok ve temkinli yapınızı her zamanki gibi ispat edeceksiniz. Bugün fiziksel zevkleriniz ön plana çıkacaktır. Romantik yönlerinizi ortaya koymanız sayesinde, partnerinizle olan ilişkileriniz canlanacaktır.


Yengeç Burcu 08 Haziran 2011 Çarşamba Günlük Burç Yorumu

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder