6 Haziran 2011 Pazartesi

Başak Burcu 06 Haziran 2011 Pazartesi Günlük Burç Yorumu

Başak Burcu 06 Haziran 2011 Pazartesi Günlük Burç Yorumu

Başak burcu nun 06 Haziran 2011 Pazartesi tarihli Posta Gazetesi günlük burç yorumu

Son derece aktif ve ön planda olabileceksiniz. Bugün sizin için öncelik taşıyan konularda verimli ve başarılı olmaya yakınsınız. Her konuda planlı hareket etmeniz ve yeni başlangıçlarınız sizi ileriye taşıyabilir. Yeni adımlar atmaktan çekinmeyecek ve kontrolü elinizde tutabileceksiniz. İlişkilerinizde biraz çaba ile olumlu gelişmeler elde etmenin keyfi yakalanabilir.
Başak burcu nun 06 Haziran 2011 Pazartesi tarihli Vatan Gazetesi günlük burç yorumu

Duygusal hayatta aşırı gururlu olmanız ve kıskançlık krizleri sergilemeniz sevdiğiniz insanla aranızı soğutuyor. Maddi yatırım yapmak için biraz daha bekle-menizde yarar var. Sağlıkla ilgili bazı sorunlarınız çıkabilir.
Başak burcu nun 06 Haziran 2011 Pazartesi tarihli Turk.net günlük burç yorumu

Haftanın ortalarına doğru biraz düşündürücü bir haberiniz var, serinkanlı ve objektif değerlendirmeniz gerekiyor. Şansa bağladığınız birçok konuda bugün yüzünüz gülebilir. Sabırlı ve biraz daha gerçekçi olmanız lazım. Heyecanlı bir topluluk içinde görünüyorsunuz. Bu toplulukla güzel bir akşam, bazı istenmeyen tartışmalarla tatsızlaşabilir.

Aşk Yaşamı : Kıskançlık duymayan bir sevgilinizin olması size bir talihsizlik gibi gelmemeli. Onun bugün sinir bozucu bulduğunuz güvenli, rahat tavırlarını, yakın gelecekte sevgisizlik nedeni olarak görebilirsiniz.

İş Yaşamı : Kolay ikna olacağınız kuşkusuyla ertelediğiniz görüşmelerde çıkarlarınız var. İş yaşamındaki ilişkileri işle sınırlama gereğine inanıyorsunuz. Bazı diyaloglar sizi yeniden düşündürecek.

Para Durumu: Yorucu ve yıpratıcı olarak ele aldığınız ilişkiler, sizi sandığınız kadar aşındırmayabilir. Biraz daha gerçekçi olabilirsiniz. Para konulu birtakım güvensizliklerinizi kendiniz geliştiriyorsunuz.

Dikkat: İyi niyetlisiniz. Fakat, bunu bir zaaf gibi gören insanlarla birtakım alışverişleriniz var. İçten ve iyimser yaklaşımınız üçlü bir ilişki içinde beklentilerinizi sınırlayabilir
Başak burcu nun 06 Haziran 2011 Pazartesi tarihli Sabah Gazetesi günlük burç yorumu

Bugün, arkadaşlarınızla sağlam ilişkiler içinde olacaksınız. Karşılıklı fikir çarpışmaları yaşanarak, yeni düşünceler gündemde olacak, ve size gelecek olan tekliflere olumlu yaklaşmak isteyeceksiniz. Kişisel çabalarınızı işinize rahat bir şekilde aktarabileceksiniz. Bugün yapacaklarınızın listesini kafanızda şekillendirmelisiniz.


Başak Burcu 06 Haziran 2011 Pazartesi Günlük Burç Yorumu

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder