8 Haziran 2011 Çarşamba

Balık Burcu 07 Haziran 2011 Salı Günlük Burç Yorumu

Balık Burcu 07 Haziran 2011 Salı Günlük Burç Yorumu

Balık burcu nun 07 Haziran 2011 Salı tarihli Posta Gazetesi günlük burç yorumu

İş ortamınızda sizi beleyen pek çok iş olacak. Biriken konular ve yorucu şartlar karşısında dağınık olmaktan kaçınmalısınız. Daha fazla çalışıp çaba sarf etmeli, yeteneklerinizi harekete geçirmelisiniz. Değişik teknikler denemek konusunda ise oldukça heveslisiniz. Bu sayede zaman kazanmak, düzen gerektiren işlere vakit ayırmak kolaylaşabilir.

Balık burcu nun 07 Haziran 2011 Salı tarihli Vatan Gazetesi günlük burç yorumu

Sporla kuracağınız dostluk sizin daha sağlıklı yaşamanızı sağlayacaktır. Yaşınıza göre giyinmeye özen göstermelisiniz. Sizden yardım talep edenlere yüz çevirmeyin. Aşktaki hareketsizlik hâlâ devam ediyor.

Balık burcu nun 07 Haziran 2011 Salı tarihli Turk.net günlük burç yorumu

Aile içinde dağılmalar özlem yüklü günler getirebilir. Bu konuyla ilgili çözümsüzlüklerinizde henüz akla getiremediğiniz destekleriniz var. Bununla ilgili kısa yolculuklarınız olabilir. Bazı düşünceleri eskimiş olarak değerlendiriyor, hala taşıdıkları değerleri göremiyorsunuz. Aslında çoğu zaman tavırlarınızla bu düşüncelerin savunuculuğunu yapıyorsunuz.

Aşk Yaşamı : Sevgilinizin son günlerdeki durgunluğu uzun sürmeyecek. Aklınızdaki bazı sorularınıza yanıt alamamanıza neden olan tavırlardan duyduğunuz rahatsızlık, bir arkadaşınız aracılığıyla öğreneceğiniz bilgilerle ortadan kalkacak.

İş Yaşamı : İşlerinize hakimsiniz. İş yaşamınızda bu beceride büyük payı olan biri var. Onunla bazı küçük çaplı iş hayalleri için gireceksiniz. Bazı şeyleri gerçeğe dönüştürmek için önünüze koyduğunuz zaman, hiç de yeterli görünmüyor.

Para Durumu: Bunu da ancak birikimle sağlayabileceksiniz. Bu günlerdeki darlık geçici. Akılcı davranışlarla durumu kurtarabiliyorsunuz. Ama projeleriniz için yüklü paraya gereksiniminiz var.

Dikkat: İçinizden yaptığınız eleştiriler kimseye yarar getirmiyor. Kendisine tavırlı olma kararı aldığınız kişiyi, onunla ilgili sıkıntınızdan haberdar etmenizde fayda var
Balık burcu nun 07 Haziran 2011 Salı tarihli Sabah Gazetesi günlük burç yorumu

Ay’ın konumu, ortak dostlarınızla birlikte çalışmalar için uygun bir gün. Maddi konumlarının size yeni bir çalışma alanına yönelmenize neden olacak. Bugün sevdiklerinizle sohbetler yapabilir ve aranızda birlik ve beraberliği güçlendirebilirsiniz. Çevresel paylaşımlarınız mükemmel gelişiyor.. Zarif davranışlarınızla ilişkilerinizde hoş anlar sizi bekliyor.


Balık Burcu 07 Haziran 2011 Salı Günlük Burç Yorumu

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder