8 Haziran 2011 Çarşamba

Yay Burcu 07 Haziran 2011 Salı Günlük Burç Yorumu

Yay Burcu 07 Haziran 2011 Salı Günlük Burç Yorumu

Yay burcu nun 07 Haziran 2011 Salı tarihli Posta Gazetesi günlük burç yorumu

Hayatınıza katabileceğiniz yepyeni ufuklar var. Kendinizi yenilemek, değişik kişilerle bir araya gelmek üzere harekete geçeceksiniz. Başkalarının deneyimleri sayesinde çok şey öğrenebileceğiniz fırsatlar ise olumlu sonuçlar getirecektir. Eğitim çalışmalarınıza yön verecek gücü kendinizde bulabilirsiniz. Entelektüel çalışmalarınız yoğunlaşıyor.

Yay burcu nun 07 Haziran 2011 Salı tarihli Vatan Gazetesi günlük burç yorumu

Fikirlerinizi projeye dökeceksiniz. Rakipleriniz sizden alıntı yapmaması için teknolojik önlemleri arttırın. Sevgilinizin duygusal hassasiyetine saygı duymanız gereken bir gündesiniz. Sağlığınıza özen göstermelisiniz.
Yay burcu nun 07 Haziran 2011 Salı tarihli Turk.net günlük burç yorumu

Bugünlerde yaşayacağınız bir olay aceleyle karar vermenizi gerektirecek. Bu konuda direnmeniz, bu defa imajınızı tazelemeniz dışında da yararlar getirebilir. Son zamanlardaki düzensizliğiniz çok ileri boyutlara varmış gibi. Çok inanarak giriştiğiniz değişme çabalarınızdaki zorlanmalar, hiçbir zaman değişmeyeceğiniz anlamına gelmiyor.

Aşk Yaşamı : Bazı etkilenmeler, zararsız da olsalar, yine de merak konusu olabilir, birtakım sorulara yol açabilirler. Partneriniz bir takım kuşkulara girmeden, bazı aşırı ilgilerinizin nedenini keşfetmeye çalışın. İş Durumu : Bu günlerde iş hayatınızın sorunlarını paylaşmıyor, tek başınıza yaşıyorsunuz. Kafanızda şekillendirdiğiniz bir yeniliği bugünlerde gerçekleştirebileceksiniz.

Para Durumu: Elinizdeki parayı hareketlendirmeniz için birkaç seçeneğiniz var. Bu seçeneklerden özel olarak birini kullanmalısınız. Bazı tercihleriniz aşk ilişkinize de bir huzur getirecek.

Dikkat: Bazı konularda bilgilendikten hemen sonra hızla atağa geçmenizde yarar var. Bir iki güne kadar alacağınız bir bilgi, sizi geleceğinizle ilgili sevindirecek.
Yay burcu nun 07 Haziran 2011 Salı tarihli Sabah Gazetesi günlük burç yorumu

Olayların arkasında farklı nedenler ararken, bulunduğunuz noktadan çok uzaklaşıyorsunuz. . Bugün Ay, içgüdülerinizi ön plana çıkarırken, mantığınızın gerektirdiği davranışlardan uzaklaşmamaya çalışın. Duygusal takıntılarınız sizi zorlamanın ötesinde yanlış kararlar almanıza neden oluyor. Bazı görüşmeleriniz olumlu sonuç verecek.


Yay Burcu 07 Haziran 2011 Salı Günlük Burç Yorumu

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder