8 Haziran 2011 Çarşamba

Terazi Burcu 07 Haziran 2011 Salı Günlük Burç Yorumu

Terazi Burcu 07 Haziran 2011 Salı Günlük Burç Yorumu

Terazi burcu nun 07 Haziran 2011 Salı tarihli Posta Gazetesi günlük burç yorumu

Geleceğe yönelik hedefleriniz ön planda olacak. Bu konuda daha geniş düşünmeli risk alabilmelisiniz. Gruplar içinde kendinize önemli roller bularak yaratıcı yanlarınızla dikkat çekmeniz mümkün. Ancak sadece kendiniz değil, başkaları içinde çok şey yapabilirsiniz. Sosyal konulara odaklanmanız halinde verimli sonuçlar elde edeceksiniz.

Terazi burcu nun 07 Haziran 2011 Salı tarihli Vatan Gazetesi günlük burç yorumu

Suskun ve endişeli bekleyişlerin son bulacağı, sesinizin daha çok çıkacağı bir gündesiniz. İş yerinizde yapacağınız operasyonları büyük bir hızla gerçekleştirmelisiniz. Aşk rüzgarları sizden yana esmeye başlıyor.
Terazi burcu nun 07 Haziran 2011 Salı tarihli Turk.net günlük burç yorumu

Doğallığınız, içtenliğinizle ilişkilerinizde kolay kabul görmüş, yadırganmayan bir ağırlığınız var. Bazı sorunlarda tartışılmaz otorite gibi görülebiliyorsunuz. Birkaç gün içinde birtakım sıkıntılarınız olabilir, bunların bugünden önünü almanız gerekiyor. Özgüvenli biri bilinmenize rağmen birtakım ilişkilerinizde etki altında görünüyorsunuz.

Aşk Yaşamı : Yeni sapmalar ikiniz için de hiç olanaksız görünmüyor. İlişkinizde ego çatışmaları gözleniyor. Sevgilinizin içinde duygusal bir boşluk var. Siz buna rağmen çoğunlukla onsuz bir hayatın içindesiniz.

İş Yaşamı : Yapacağınız bir görüşme sizi umutlandıracak. Bir gelişmeyle ilgili gelen haberler sizi sevindiriyor. Fakat, gerçekten öyle mi olduğu yolunda bazı güvensizlikleriniz de yok değil.

Para Durumu: Çoktandır gündeminizde olan bir katılım işiniz var. Gerekli parayı ancak belli görüşmelerden sonra bir araya getirebileceksiniz. Bir alımın gerekliliği konusunda kafanız karışmış görünüyor.

Dikkat: Sonuçlandırmak isteyip engellendiğinizi düşündüğünüz ilişkilerde problem kendiniz olabilirsiniz. Bir ölçüde özgüvensiz bir izlenim verdiğiniz sorunlu bir ilişkinizi bitirmeniz için sizden başka engel görünmüyor
Terazi burcu nun 07 Haziran 2011 Salı tarihli Sabah Gazetesi günlük burç yorumu

Yakın çevrenizle ilgili paylaşımlarınızın pozitif geliştiği zaman, enerjinizin daha da yükseldiğini hissediyorsunuz. Bugün, bir çok kombinasyon işlerin sizi yoracağını bile bile, bir çok işe soyunacaksınız. Yaşamınızın aktif bir dönemindesiniz. Özel yeteneklerinizi kullanmalı ve kendinizi ispat etmelisiniz.


Terazi Burcu 07 Haziran 2011 Salı Günlük Burç Yorumu

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder