6 Haziran 2011 Pazartesi

Akrep Burcu 06 Haziran 2011 Pazartesi Günlük Burç Yorumu

Akrep Burcu 06 Haziran 2011 Pazartesi Günlük Burç Yorumu

Akrep burcu nun 06 Haziran 2011 Pazartesi tarihli Posta Gazetesi günlük burç yorumu

Hayata umutla bakacağınız gelişmeler içine giriyorsunuz. Bir çok konuda destek almanızın rahatlığı içinde olacaksınız. Arkadaşlarla ilgili konular size çok keyif verebilir. Bugünü verimli kullanmayı başaracaksınız. Zira sosyal alanda sizi aktif kılan çalışmalar içinde yer edinebileceksiniz. İyi organize edilmiş toplantılar da gününüze yön vermenizi kolaylaştırıyor.

Akrep burcu nun 06 Haziran 2011 Pazartesi tarihli Vatan Gazetesi günlük burç yorumu

Seyahat planınız sonunda gerçekleşecek. Böylece uzak yerlerdeki yakınlarınızı ziyaret etme fırsatını yakalayacaksınız. Bu onları çok mutlu edebilir. İşinizdeki bazı sorunları büyütmenize hiç gerek yok.
Akrep burcu nun 06 Haziran 2011 Pazartesi tarihli Turk.net günlük burç yorumu

Bir mutlaklık şeklinde ele aldığınız konular, aceleci davranışları getiriyor. Ağır kanlılık, koşullarınızın bazılarını yeterince değerlendiremediğinizi düşündürebilir. Bugünlerde, uzun süreli barındırdığınız birçok kaygı ortadan kalkacak. Mutlu haberleriniz var. Sizinle ilgili iyi şeyler düşünen insanlarla tanışmalarınız ve verimli beraberlikleriniz olabilir.

Aşk Yaşamı : İrdelerseniz, onun da benzer sıkıntılar yaşadığını öğreneceksiniz. Sevgilinizin ilgi odağı olduğu durumlarda duyduğunuz rahatsızlığın, gitgide kıskançlık nöbetlerine dönüşmesini engellemelisiniz

İş Yaşamı : Güvendiğiniz bazı ilişkilerinizde hazırlıklı olmadığınız tıkanmalar yaşayabilirsiniz. Bazı işleri dışarıda gördürecek ya da dışardan destek alacaksınız. İşleriniz bugünlerdeki karmaşıklığı bazı yeni düzenlemeler gerektirecek.

Para Durumu: Zaaflı para ilişkilerinde, riskli girişimlerle birtakım iradi tavırlar içine gireceksiniz. Kötü günler için kenara bir şeyler koyma düşünceniz, bu sıralar bazı koşulların değişmesiyle pratiğe geçmeyebilir

Dikkat: Bugünlerde para konularında pek şanslı olmayabilirsiniz. Kötü bir niyet görünmese de, para katılımı gerektiren bir öneriye soğuk bakmanız yararlı olacak
Akrep burcu nun 06 Haziran 2011 Pazartesi tarihli Sabah Gazetesi günlük burç yorumu

Maddi konularda kişisel ve girişimci yapınızın ortaya çıkmasından yanasınız. Mantık ve akılcı davrandığınız, her konu size başarıyı getiriyor. Bugün Ay’ın verdiği etkilerle, kişisel deneyimlerinizi arkadaşlarınızın desteğiyle gerçekleştirmek isteyebilirsiniz. Randevularınızı ertelememeli, elde edeceğiniz fırsatları anında değerlendirmelisiniz.


Akrep Burcu 06 Haziran 2011 Pazartesi Günlük Burç Yorumu

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder