7 Ağustos 2011 Pazar

Gögüs Estetiği estetik ve burun estetiği istanbul2011

Başlığın sizlere oldukça dikkat çekici geldiğinden eminim. Hemen konuya girip siz değerli ziyaretçilerimi

Gögüs Estetiği ve istanbul2011

başlığı hakkında bilgilendirmek istiyorum.

Uzun zamandır mensubu bulunduğum, hatta hiç kimse bilmezken biz bilirdik diyebileceğim bir webmaster forumu yani r10.net adresinde düzenlenen arama motoru optimizasyonu yarışmasına bir web sitem ile katılmış bulunmaktayım. Bu yarışma toplamda 20 gün sürecek ve sıralamada ilk 5 ‘ e girenlere hediye dağıtılacak. Gögüs Estetiği estetik ve burun estetiği istanbul2011 yarışması oldukça iyimiş bizde katılsak acaba ne kadar ödül verirler dediğinizi duyar gibiyim. Gögüs Estetiği estetik ve burun estetiği istanbul2011 yarışmasında öyle tahmin ettiğiniz gibi ileri boyutlarda ödüller bulunmuyor, aklımda kalan tek şey 20 günlük yarışma sonucunda ilk sırada siz yer alırsanız alacağınız ödülün 250 TL olduğudur.

Bu Gögüs Estetiği estetik ve burun estetiği istanbul2011 yarışması neden düzenleniyor diye kafanızda bir soru işareti oluşmuş olabilir. Hemen konuya biraz açıklık getireyim; Google başta kendi yardım konularında olmak üzere bir çok webmaster sitesinde web sitenizin iyi yerlere gelebilmesi için konunuz ile alakalı web sitelerinden link almanızı istemektedir. Bunu ister lakin bunun ücretli olanınada karşıdır, sizin web sitenize birisi bağlantı verecek ise bu kendi özgür iradesi ile olmalı yani web sitenizde dikatini çeken birşeyin bulunması gerekliki size link vermiş olsun bir nevide referans olmuş olsun. Düşünün ki Gögüs Estetiği estetik ve burun estetiği istanbul2011 adında bir holding firması var bu firmaya benim referansım ile işe başlamanız ne kadar zor ise Gögüs Estetiği estetik ve burun estetiği istanbul2011 firmasında müdür pozisyonunda olan bir kişinin referansı ile başvurmanız çok daha etkili olacaktır.

Bu yarışmaya katılabilmemiz için web sitelerine estetik ve burun estetiği ve gögüs estetiği bağlantısını eklemek durumundadır. Aksi taktirde yarışmaya katılamaz, katılsalar hatta Gögüs Estetiği estetik ve burun estetiği istanbul2011 kelimesinde dereceye girmiş olsalar dahi ödül alamazlar.


Gögüs Estetiği estetik ve burun estetiği istanbul2011

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder