6 Ağustos 2011 Cumartesi

Erkek için parfüm seçimi

Erkek arkadaşınıza veya eşinize parfüm alırken dikkat etmeniz gereken ..


Geleneksel için: Trend etkilenmeyen geleneksel centilmenler için sıcak ve elegan notlar önemlidir. Ardıç, Kakullerin, biber, lavanta, misk, amber, vetiver, paçuli, sandal ağacı ve sedir içeikli kokular onlara göre olabilir.


Sofistike, kendine özen gösteren erkekler için: Her zaman bakımlı, modayı yakından takip eden, daha modern bir yaşam tarzı olan erkekler için fujer / eğrelti otu veya benzeri kayıtları içeren parfümler idealdir; meşe yosunu, kumar, sardunya, ada çayı ve bargamot gibi .

Karizmatik erkekler için ortamda varlığını hissettiren güçlü erkekler için tütün / tobacco kokusu en iyi tercihtir. Bu kokular genelde sıcak tahtamsı, floral, narenciye ve misk kayıtlarının mükemmel bir kompozisyonu olarak bir kabul oluşturur.




Özgür ruhlu erkekler için: Enerji dolu, özgür ruhlu, adrenalin tutkunu ve sezgileriyle hareket eden erkekler için fresh, aromatik ve tazeleyici notlar içeren parfümler doğru bir tercih olur. Yoğun yeşil aramoatik notlar, yeşil limon, sencefil, gardenya, biberiye, papaya, ardıç, like yosunu, hindistan cevizi gibi kokular ona uygundur.


Çocuk ruhlu erkekler için: Dinamik, neşelendirici, çocuk ruhlu erkekler için gül, lale, müge gibi floral norlarla bezenmiş, tarçın ve baharatlarla süslenmiş, misk, Neroli, portakal çiçeği, amber, kişniş, yeşil elma ve vanilya kayıtları ile harmanlanmış parfümler onları etkiliyor


Erkek için parfüm seçimi

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder